» YRITYS

 
 

Kuopion Lähettipalvelu Oy

Kuopion Lähettipalvelu Oy on Kuopiossa vuonna 1994 perustettu kuljetus- ja logistiikkayritys, joka tarjoaa palvelujaan Kuopion alueella toimiville yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Yrittäjä Jarmo Voutilainen on aloittanut alalla jo 1970-luvulla.

Asiakkaat
Pääasiallinen asiakaskuntamme koostuu paikallisista pk-yrityksistä, mutta asiakkainamme on myös suurempia valtakunnallisia sekä monikansallisia yrityksiä. Toimimme pääsääntöisesti b-to-b -sektorilla.


Avainpalvelut

Tärkeimmät palvelumme koostuvat tavarankuljetuksesta, lähettipalveluista sekä pika- ja jakelukuljetuksista. Tarjoamme asiakkaillemme mm. matkahuolto-, posti-, sekä ruokakuljetuksia, joiden pitää olla perillä joko saman päivän aikana tai korkeintaan muutaman tunnin sisällä samana päivänä.

Palveluihimme kuuluvat myös niin sanotut täsmäkuljetukset, jotka mahdollistavat lähetysten perilläolon tietyn kellonajan mukaan. Erittäin kiireellisiä yksittäisiä lähetyksiä pystymme tietyin rajoituksin kuljettamaan myös muualle Suomeen.


Yksityisille henkilöille tarjoamme kuriirikuljetuksia sekä pikakuljetuksia.

Resurssit

Kuljetuskalustomme koostuu kolmesta pakettiautosta mittaluokassa 3.6m3 - 11.5m3. Lisäksi käytössämme on erikokoisia peräkärryjä.

Vahvuudet

Vahvuuksiamme lähettipalvelualalla ovat moderni kuljetuskalusto, asiantunteva henkilöstö, yksilöillisesti räätälöidyt palvelut, perinteikkään toiminnan tuoma erikoisasiantuntemus, sekä moderni logistiikkaosaaminen.